S u Z a h L s A D e S i g N
startade som ett designföretag inom smycken, keramik och textil och sålde från början smycken i egen design och tillverkning till guldsmedsbutiker, presentbutiker och liknande i Sverige och Danmark. Konceptet utvecklades och ebutiken; www.suzahlsadesign.se, med försäljning av smyckestillbehör och då framför allt halvädelstenar, öppnade 2007. En kreativ smycketillverkning kräver variation och ständig förnyelse och fokus ligger därför på ett stort, levande och föränderligt sortiment inom allt som har med smycketillverkning att göra.  Företaget drivs endast via ebutiken (ingen fysisk butik).

Tack vare egen direktimport och god, personlig kontakt med leverantörer från hela världen är priserna konkurrenskraftiga och målet är att alltid leverera hög kvalitet till bra priser, både vad gäller halvfabrikat och färdiga smycken. Alla metalldelar, både ädla och icke-ädla, är naturligtvis nickel- och blysäkra enligt EU-standard. Snabba leveranser, personlig service och ett trevligt kundbemötande är en självklarhet.

Söker du en speciell sten, form eller pärla, men inte hittar den i befintligt sortiment,  är du givetvis välkommen med en förfrågan. Kunders önskemål styr ofta sortimentet, tveka därför aldrig att fråga efter det du söker.

Jag tar även emot pris- och leveransförfrågningar om större mängder. Har du butik och/eller säljer egentillverkade smycken i lite större omfattning är du välkommen att kontakta oss på suzanne@suzahlsadesign.se

Du är hjärtligt välkommen som kund!

Suzanne

Ägare:
Suzanne Ahlbeck Larsson Tel: 076-100 80 50. Simlinge Byaväg 18-4, 231 97 Klagstorp (Företagsnamnet är en sammansättning av mitt förnamn och flicknamn + initialerna – för den som undrar över det något märkliga namnet på företagsnamnet/ebutiken)

S u Z a h L s A D e S i g N är en enskild firma och innehar F-skattsedel och är momsregistrerat; 590502xxxx